Montapanel heeft ook een eigen spoelunit ontwikkeld, waarin de materialen RVS en Neolith op een unieke wijze zijn gecombineerd.

Deze Europees gepatenteerde spoelunit is een noviteit en heeft een RVS envelopbodem, keramische zijwanden, maar eveneens een RVS flens en is naadloos vlak in te bouwen in een keramisch werkblad.

Verkrijgbaar in 2 maatvoeringen: 400 x 400 en 500 x 400.

Handgemaakte spoelbak
Handgemaakte spoelbak

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder