Durasein® solid surface is een massief oppervlaktemateriaal met bijzondere eigenschappen en voordelen. Het is antibacterieel, hygiënisch, eenvoudig te reinigen en kan naadloos verwerkt worden. Daarom is solid surface bij uitstek geschikt voor werkbladen.

De Durasein® solid surface collectie bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en onderscheidende dessins. Denk aan stijlvolle marmerdessins met levendige aders of speelse spikkels die de beleving geven van graniet of zandsteenkorrels. Maar ook tijdloze unikleuren.

Kenmerken:

  • Solid surface
  • Antibacterieel
  • Niet poreus en bestand tegen chemicaliën, vocht en schimmel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos te verlijmen
  • Thermisch te vormen

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder