Voor Nederland voeren wij exclusief het merk Lithotech van de Spaanse fabrikant Living Ceramics. Dit materiaal heeft dankzij een speciale printtechniek een realistische uitstraling en is bovendien hittebestendig, krasbestendig, vlekbestendig.

Voor Nederland voeren wij exclusief het merk Lithotech van de Spaanse fabrikant Living Ceramics. Dit materiaal heeft dankzij een speciale printtechniek een realistische uitstraling en is bovendien  hittebestendig, krasbestendig, vlekbestendig.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder