Het materiaal van de toekomst, dit materiaal is namelijk onderhoudsvrij. Keramiek is Krasbestendig, Hittebestendig en Vlekbestendig, en bovendien niet poreus. Ideaal voor de moderne consument vanwege de strakke afwerking en uitstraling van het materiaal.

Composiet werkblad-1

Materiaal

Het materiaal is volledig samengesteld uit natuurlijke materialen, dit betekent dus dat het materiaal volledig recyclebaar is, zo helpt u de natuur ook nog een beetje.

Thesize garandeert dat de productie en de levenscyclus van de producten de minimale mogelijke impact op het milieu heeft, met de schoonste processen en technologie om ervoor te zorgen dat afval of emissies gegenereerd tijdens de vervaardiging van het materiaal zijn beperkt tot een absoluut minimum. Alle afvalstoffen van het fabricageproces is correct geïdentificeerd en gescheiden.

Eigenschappen

  • Lichtgewicht: het gewicht van de technisch porselein laminaat platen vergemakkelijkt vervoer en goederenbehandeling, vermindering van de beladingsgraad op de bekleding
  • Waterdicht: waterdicht en bestand tegen vloeistoffen, met een niveau van absorptie van bijna nul
  • Gemakkelijk te reinigen: bestand tegen elke vorm van chemische reinigingsmiddel zoals bleekmiddel of ammoniak.
  • Hygiënisch: het geeft geen schadelijke stoffen en is volkomen geschikt voor contact met voedsel.
  • Bestand tegen hoge temperaturen: brand niet in contact met vuur en er komen geen schadelijke stoffen vrij wanneer blootgesteld aan hoge temperaturen.
  • Bestand tegen slijtage: haar harde oppervlak maakt het bestand tegen krassen en slijtage.
  • Milieuvriendelijk: bestaat geheel uit natuurlijke materialen, het bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en het materiaal is volledig recyclebaar.

Keramiek werkblad-2

Onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen, en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn.

Gebruikt u echter nooit harde schuurmiddelen, zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren en chemische producten. Die middelen zult u bij morsen direct moeten verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

 

Volop mogelijkheden

Keramiek biedt volop mogelijkheden: wat dacht u van keramiek tegels, een keramiek afwerking op uw tafel of keramiek in uw badkamer?

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder