terug naar het overzicht

Als afwerker/polijster leg jij de laatste hand aan onze werkbladen. Je polijst nauwkeurig alle randen, zodat het blad netjes afgewerkt onze fabriek verlaat. Jij bent onze nieuwe afwerker/polijster!

De vacature in het kort

 • Fulltime (40u) baan als afwerker/polijster
 • Ervaring in de interieurbouw of steenhouwerij én ervaring met polijstwerkzaamheden is een pré
 • Je hebt oog voor detail
 • Je werkt in Drachten
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Als afwerker/polijster leg jij de laatste hand aan onze werkbladen. Je polijst nauwkeurig alle randen van een blad: van de facetkanten tot de randen van spoelbakuitsparingen of randen van plinten. Zo zorg je ervoor dat elk werkblad netjes afgewerkt onze fabriek verlaat.

Dit ben en kun jij
We zoeken iemand die eerder gewerkt heeft in de interieurbouw of steenhouwerij en ervaring heeft met polijstwerkzaamheden, zowel handmatig als met professionele apparatuur. Omdat het polijsten en afwerken erg nauwkeurig moet gebeuren, is het belangrijk dat je oog voor detail hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en technische tekeningen kunt lezen.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime (40u) baan als afwerker/polijster
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
 • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur)
 • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken in onze nieuwe fabriek in Drachten
Je gaat werken in onze nieuwe fabriek in Drachten. Daar leren onze ervaren collega’s jou de fijne kneepjes van het vak.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Je kunt solliciteren door een mail + CV te sturen naar deanne@montapanel.com.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder