terug naar het overzicht

Jij hebt veel oog voor detail. Jou ontgaat niks. En dat is heel belangrijk, want jij controleert onze werkbladen voordat ze de fabriek verlaten. Jij bent onze nieuwe expeditiemedewerker! 

De vacature in het kort

 • Fulltime (40u) baan als expeditiemedewerker (inpakker)
 • Voor iemand met veel oog voor detail
 • Ervaring met technische tekeningen en planschema’s
 • Je werkt eerst in Tolbert, vanaf 2023 in Drachten
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Als expeditiemedewerker vervul je een belangrijke rol in ons productieproces. Als onze werkbladen bijna klaar zijn, komen ze bij jou terecht. Jij legt de laatste hand aan elk werkblad: je lijmt bijvoorbeeld de sponningslatten en brengt de kraangatversteviging aan. Daarna controleer je of alles klopt. Is de kleur en maat zoals in de opdracht staat? Zitten de uitsparingen op de juiste plek? Voldoet het blad aan onze kwaliteitseisen? Tot slot maak je het werkblad schoon en verpak je het zorgvuldig, zodat het goed beschermd kan beginnen aan zijn reis naar de klant.

Dit ben en kun jij
Omdat jij onze werkbladen checkt voordat ze de fabriek verlaten, is het belangrijk dat je oog voor detail hebt. Ook zoeken we iemand die ervaring heeft met het lezen van technische tekeningen en gewend is te werken met planschema’s. Je werkt zelfstandig en netjes. En je bent een aanpakker! Heb je nog geen ervaring in deze branche? Geen probleem. Wij leren je alles wat je moet weten.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime (40u) baan als expeditiemedewerker (inpakker)
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
 • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur)
 • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken in onze nieuwe fabriek in Drachten
Je gaat werken in onze nieuwe fabriek in Drachten. Die wordt op dit moment gebouwd en in 2023 geopend. Tot die tijd werk je in onze huidige fabriek in Tolbert. Daar leren onze ervaren collega’s jou de fijne kneepjes van het vak.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder