terug naar het overzicht

Je bent als HR-medewerker bij Montapanel een belangrijke schakel tussen werknemers en directie. Dankzij jouw inzet voelen medewerkers zich gehoord en zijn zij gelukkig binnen hun functie. Binnen deze afwisselende functie regel jij werkelijk alles omtrent personele zaken.

Je bent verantwoordelijk voor de gehele employee journey; van werving en selectie, onboarding, ontwikkeling en de vitaliteit van onze collega’s. De ene dag organiseer je een mooi feestje voor een medewerker die al 25 jaar in dienst is, de andere dag schakel je met de bedrijfsarts voor een plan van aanpak voor een zieke medewerker. Een hele afwisselende en leuke rol dus!

Naast alle praktische zaken houd jij je ook bezig met het binden en behouden van ons huidige personeel. Belangrijke dagen voor medewerkers als verjaardagen, trouwdagen, verhuizingen etc. zet je direct in de agenda en zorgt dat er een attentie verstuurd wordt die dag.

Wie ben jij?

  • Je bent nauwkeurig en precies. Alles wordt op de juiste manier door jou geregistreerd;
  • Minimaal een MBO werk- en denkniveau en beschik je over een afgeronde HR opleiding;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een brede uitvoerende of administratieve HR functie;Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een echt mensen- mens, je bent creatief en oplossingsgericht;En niet onbelangrijk; je hebt affiniteit met een productieomgeving!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een onwijs leuke en afwisselende baan als HR medewerker, met alle ruimte om deze rol zelf in te richten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
  • Een marktconform salaris
  • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
  • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken in onze nieuwe fabriek in Drachten

Je gaat werken in onze nieuwe fabriek in Drachten. Die wordt op dit moment gebouwd en in 2023 geopend. Tot die tijd werk je op kantoor bij onze huidige fabriek in Tolbert.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder