terug naar het overzicht

Ben jij een gepassioneerde interieurbouwer die houdt van exclusieve meubels en prachtige steensoorten? Bij Montapanel Specials in Drachten bieden wij jou de kans om als zelfstandige interieurbouwer aan de slag te gaan met het maken van unieke, op maat gemaakte meubels.

De vacature in het kort

  • Fulltime (40u) baan als interieurbouwer bij Montapanel Specials;
  • Je maakt zelfstandig unieke, maatwerk meubels van exclusieve steensoorten;
  • Je werkt in onze nieuwe fabriek met nieuwe machines in Drachten;
  • Ervaring in de (interieur)bouw is een pré;
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Bij Montapanel Specials maken we het mooiste meubelmaatwerk in exclusieve steensoorten. Als interieurbouwer bevind jij je in het hart van ons productieproces. Op basis van tekeningen maak jij werkbladen, wastafels, tafels en andere meubels en meubelonderdelen. Bij elk meubel ben je van begin tot eind betrokken: van het zagen van het plaatmateriaal – keramiek, composiet, natuursteen of marmer – tot de afwerking, de finishing touch. En: geen ontwerp is hetzelfde; alles wat jij maakt is uniek!

Wat wij jou bieden
Een fulltime (40u) baan binnen een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor exclusieve steensoorten. Daarnaast ga je werken in onze nieuwe fabriek met nieuwe machines in Drachten. Binnen ons bedrijf is er altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
  • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur)
  • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer

Dit ben en kun jij
Omdat je zelfstandig werkt aan exclusieve meubels, zijn we op zoek naar iemand met werkervaring in de interieurbouw, standbouw, timmerindustrie of steenhouwerij. Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen en het werken met gereedschappen voor het zagen van plaatmateriaal. Je bent een aanpakker en werkt snel, zonder daarbij je nauwkeurigheid te verliezen. Tot slot zoeken we iemand die in het bezit is van rijbewijs B.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons ambitieuze team en samen te werken aan de mooiste creaties? Solliciteer dan direct en wie weet ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië!

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder