terug naar het overzicht

Jij maakt unieke, maatwerk werkbladen, wastafels en andere meubels van de mooiste steensoorten. Je werkt vlot, maar ook nauwkeurig en zelfstandig. Jij bent onze nieuwe interieurbouwer!

De vacature in het kort

  • Fulltime (40u) baan als interieurbouwer bij Montapanel Specials in Drachten
  • Je maakt zelfstandig unieke, maatwerk meubels van exclusieve steensoorten
  • Ervaring in de (interieur)bouw is een pré
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Bij Montapanel Specials maken we het mooiste meubelmaatwerk in exclusieve steensoorten. Als interieurbouwer bevind jij je in het hart van ons productieproces. Op basis van tekeningen maak jij werkbladen, wastafels, tafels en andere meubels en meubelonderdelen. Bij elk meubel ben je van begin tot eind betrokken: van het zagen van het plaatmateriaal – keramiek, composiet, natuursteen of marmer – tot de afwerking, de finishing touch. En: geen ontwerp is hetzelfde; alles wat jij maakt is uniek!

Dit ben en kun jij
Omdat je zelfstandig werkt aan exclusieve meubels, zijn we op zoek naar iemand met werkervaring in de interieurbouw, standbouw, timmerindustrie of steenhouwerij. Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen en het werken met gereedschappen voor het zagen van plaatmateriaal. Je bent een aanpakker en werkt snel, zonder daarbij je nauwkeurigheid te verliezen. Tot slot zoeken we iemand die in het bezit is van rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

  • Een fulltime (40 uur) baan als interieurbouwer bij Montapanel Specials in Drachten
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
  • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur)
  • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
  • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Je kunt solliciteren door een mail + CV te sturen naar deanne@montapanel.com.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder