terug naar het overzicht

Jij weet alles van onze machines en installaties. Omdat jij ze tijdig onderhoudt en storingen snel oplost, zorg jij ervoor dat onze productie kan blijven draaien. Jij bent onze nieuwe medewerker Technische Dienst! 

De vacature in het kort

 • Fulltime (40u) baan als medewerker Technische Dienst
 • Onderhoud, reparaties en optimalisatie van onze machines en installaties
 • Ervaring in soortgelijk werk is een pre
 • Je uitvalsbasis is Drachten
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Als medewerker Technische Dienst weet jij alles van onze machines en installaties. Door ze tijdig te onderhouden en storingen snel op te lossen, zorg jij ervoor dat onze productie blijft draaien en de machines in goede conditie blijven. Daarvoor maak je zelf een onderhoudsplan en inspectielijsten en houd je continu in de gaten of een machine optimaal draait. Samen met onze productieleiders bespreek je de beste werkwijze en planning. Tot slot verzorg je ook het onderhoud, keuringen en eventuele reparaties aan onze gereedschappen. Zo houd jij Montapanel draaiende!

Dit ben en kun jij
Voor deze afwisselende, uitdagende functie zoeken we iemand die zijn werk als medewerker Technische Dienst zelfstandig en zorgvuldig uitvoert. Iemand die proactief is in het verbeteren van onze machines en installaties en eerder een vergelijkbare functie heeft gehad. Daarnaast zoeken we iemand die niet alleen technisch, maar ook communicatief vaardig is.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime (40u) baan als medewerker Technische Dienst
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
 • Marktconform salaris (mede afhankelijk van je ervaring)
 • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken vanuit onze nieuwe fabriek in Drachten
Jij gaat werken vanuit onze nieuwe fabriek in Drachten.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Je kunt solliciteren door een mail + CV te sturen naar deanne@montapanel.com.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder