terug naar het overzicht

Met de waterjet snijd jij keramische platen en randlijsten nauwkeurig op maat, zodat ze precies passen in de keukens van onze klanten. Jij bent onze nieuwe operator waterjet!

De vacature in het kort

 • Fulltime (40u) baan als piloot waterjet
 • Ervaring met CNC-machines is gewenst
 • Nog geen werkervaring in de sector? Wij leren je het vak
 • Je werkt eerst in Tolbert, vanaf 2023 in Drachten
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Als operator van de waterjet (ook wel waterstraalsnijder of watersnijder genoemd) ben jij dé persoon in de fabriek die de waterjet bedient. Met die waterjet snijd je keramische platen precies op maat. Je voorziet elke plaat van de juiste uitsparingen voor bijvoorbeeld een kraan, spoelbak of kookplaat. En je snijdt de randlijsten die worden gebruikt om de randen van onze keukenbladen af te werken.

Dit ben en kun jij
Heb je eerder gewerkt in de interieurbouw, steenhouwerij, panelenproductie of keukenindustrie? Dan zijn we daar heel blij mee. Maar ook zonder die ervaring ben je welkom om te solliciteren. Wij leren je dan alles wat je moet weten. Wel zoeken we iemand die ervaring heeft met CNC-aangestuurde machines. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je technisch inzicht hebt en technische tekeningen kunt lezen.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime (40u) baan als operator waterjet
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
 • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur)
 • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken in onze nieuwe fabriek in Drachten
Je gaat werken in onze nieuwe fabriek in Drachten. Die wordt op dit moment gebouwd en in 2023 geopend. Tot die tijd werk je in onze huidige fabriek in Tolbert. Daar leren onze ervaren collega’s jou de fijne kneepjes van het vak.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder