terug naar het overzicht

Jij gaat elke dag op pad langs de klanten van Montapanel Werkbladen om werkbladen te monteren, repareren of vervangen. Je bent niet alleen technisch, maar ook goed met mensen. Jij bent onze nieuwe servicemonteur!

 De vacature in het kort

 • Fulltime (40u) baan als servicemonteur
 • Werken met techniek én met mensen
 • Ervaring als (service)monteur of keukenmonteur
 • Je uitvalsbasis is eerst Tolbert, vanaf 2023 Drachten
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen
Als servicemonteur ben jij hét visitekaartje van Montapanel Werkbladen. Elke dag kom jij over de vloer bij klanten die een werkblad van ons hebben om ter plaatse iets te monteren, repareren of vervangen, zodat hun werkblad (weer) helemaal naar wens is. Je begint en eindigt je werkdag altijd bij onze fabriek. ’s Ochtends neem je met je collega’s door wat er te doen is, ’s middags geef je een terugkoppeling aan de serviceafdeling, zodat die altijd op de hoogte is. Zo zorgen jullie samen voor de beste service voor onze klanten.

Dit ben en kun jij
Voor deze functie zoeken we iemand die ervaring heeft als (service)monteur of keukenmonteur. Iemand die zelfredzaam is en dankzij zijn ervaring snel een passende aanpak bedenkt. Daarnaast is het belangrijk dat je niet alleen handig en technisch aangelegd bent, maar ook makkelijk contact maakt met mensen. Je bent benaderbaar en communicatief vaardig. Tot slot heb je voor deze functie rijbewijs B nodig.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime (40u) baan als servicemonteur
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
 • Marktconform salaris (mede afhankelijk van je ervaring)
 • 27 vrije dagen (op basis van 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een geintje, én voor gezellige borrels en uitjes.

Werken vanuit onze nieuwe fabriek in Drachten
Als servicemonteur begin en eindig je je dag bij onze fabriek. Jij gaat werken vanuit onze nieuwe fabriek in Drachten. Die wordt op dit moment gebouwd en in 2023 geopend. Tot die tijd werk je vanuit onze huidige fabriek in Tolbert.

Dit is werken bij Montapanel
Bij Montapanel werken we met een team van enthousiaste, toegewijde vakmensen. Een team dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Ga jij mee op onze volgende gezamenlijke trip naar Spanje of Italië? Ontdek meer over ons bedrijf.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder