terug naar het overzicht

Kom jij werken bij Montapanel Werkbladen in Drachten als teamleider productie?

Over ons

Bij Montapanel werken we hard, maar is ook altijd tijd voor een groet, een praatje, een geintje. We zijn nuchter, laten ons niet gek maken. En we houden van gezelligheid. De vrijdagmiddagborrel is hier vaste prik, net als de zomerbarbecue en het gezamenlijke kerstfeest. Maar het leukste is toch wel het jaarlijkse bezoek aan één van onze leveranciers. En die zitten niet in Stadskanaal of Groesbeek, maar veelal in Spanje of Italië. Ga jij mee op onze volgende trip?

Verantwoordelijkheden en taken

Als teamleider bij Montapanel ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en jij helpt ze zo snel mogelijk weer op weg. Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele proces en team van operators en productiemedewerkers die onder andere aan de waterjets, CNC-machines en frees staan.

Je hebt technisch inzicht waardoor je storingen snel oplost en daardoor zorg jij ervoor dat onze productie kan blijven draaien. Daarnaast werk jij zelf net zo goed mee in het team en kan het zijn dat je achter verschillende machines moet bijspringen. Hierbij is het van belang dat je technisch inzicht hebt, zodat jij ervoor kunt zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt en storingen worden opgelost. Daarnaast is het van belang dat je technische tekeningen kunt lezen.
Jij bent degene die proactief meedenkt in de verbeteringen in het productieproces.

Het is een pré wanneer je een achtergrond hebt in de interieurbouw, steenhouwerij, panelenproductie en/of keukenindustrie.

Heb jij eerder een team aangestuurd en ervaring met CNC-machines? Wil jij graag werken in een gezellig, maar hardwerkend team in een gloednieuwe fabriek in Drachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit heb je in huis

 • MBO+ niveau;
 • Ervaring met het bedienen van een frees/waterjet;
 • Oplossingsgericht;
 • Technisch inzicht;
 • Communicatief vaardig;
 • Ervaring in het aansturen van een team.

Dit bieden wij jou

 • Werken in een fijne werksfeer in een nieuwe fabriek in Drachten;
 • Een fulltime baan;
 • Werktijden zijn van 7.00-16.00 uur
 • 27 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;

Bij Montapanel krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We leiden zelf graag mensen op: onze ervaren collega’s leren aanstormende vakmensen met veel plezier de fijne kneepjes. Daarnaast bieden we volop opleidings- en groeimogelijkheden.

Iets voor jou?

Word jij hier ook enthousiast van en wil jij graag onderdeel worden van ons team? Mail/stuur/app je motivatie en je cv naar; Deanne Elzinga via Deanne@montapanel.com Heb je nog vragen over de functie Bel/app of stuur een e-mail met je vragen naar Deanne@montapanel.com of 06-29807220
.

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder