terug naar het overzicht

Werkbladen maken is vakwerk. En bij Montapanel ook nog eens maatwerk. We maken onze werkbladen dan ook met veel aandacht en toewijding. Dat doen we met een team van echte vakmensen. Harde werkers, elk met hun eigen specialisme. Van accountmanager tot zager, van chauffeur tot directeur: iedereen draagt bij aan onze prachtige producten. En aan sterk en gezond bedrijf. Ter uitbreiding van ons Finance Team zijn we op zoek naar een Financieel Assistent voor 24 uur per week.

Als Financieel Assistent ben jij de rechterhand van onze Finance Manager. Je draagt bij aan een accurate financiële administratie van Montapanel. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie, het boeken van inkoopfacturen en voor de bankboekingen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een MBO 4 niveau opleiding, bijv. bedrijfsadministrateur of de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) of Praktijkdiploma Boekhouden (PDB opleiding), en een aantal jaren werkervaring.
  • Je hebt een professionele en collegiale instelling
  • Je bent accuraat, efficiënt en communicatief vaardig.

Ben je net klaar met je studie? Ook dan ontvangen we graag je sollicitatie. Je krijgt alle ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen en je carrière te starten binnen een mooie organisatie.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke, afwisselende baan in een hecht team voor 24 uur per week, met ruimte voor groei en uitbreiding in de toekomst
  • In eerste instantie in Tolbert, maar vanaf 2023 in onze nieuwe fabriek in Drachten!
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Meubelindustrie
  • 27 vakantiedagen
  • Een fijne werksfeer met veel gezellige borrel en uitjes, zoals elk jaar een trip naar een van onze leveranciers in het buitenland!

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder