Contactgegevens

Feithspark 11/2 
9356 BX 
Tolbert 
Tel: 0594-517460 
Fax: 0594-516656 
Email: info@montapanel.com

Wij leveren niet aan particulieren en doen om deze reden geen prijsopgave en sturen ook geen monstermaterialen af. Als u ons een email stuurt met uw adres, dan zullen wij u de gegevens van onze dealers in uw regio terugmailen.

Contactformulier

Ook kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij streven er naar zo snel mogelijk te reageren, maar uiterlijk binnen 48 uur.


  Over Montapanel

  Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

  Montapanel nieuws

  Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

  Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

  lees verder
  Wij hebben een nieuwe website! Spoelbak Reginox

  We verwelkomen u op onze vernieuwde website. Kijkt u rustig eens rond om te zien wat wij aanbieden. Wanneer u vragen heeft over een bepaald product, neemt u gerust contact met ons op!

  lees verder