Contactgegevens

Tussendiepen 80
9206 AE Drachten
Tel: 0594-517460 
Fax: 0594-516656 
Email: info@montapanel.com

Wij leveren niet aan particulieren en doen om deze reden geen prijsopgave en sturen ook geen monstermaterialen af. Als u ons een email stuurt met uw adres, dan zullen wij u de gegevens van onze dealers in uw regio terugmailen.

Contactformulier

Ook kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij streven er naar zo snel mogelijk te reageren, maar uiterlijk binnen 48 uur.


  Over Montapanel

  Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

  Montapanel nieuws

  Nieuwe productielocatie gereed

  Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

  lees verder
  Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

  Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

  lees verder