Werken bij Montapanel Werkbladen

Werkbladen maken is vakwerk. En bij Montapanel ook nog eens maatwerk. We maken onze werkbladen dan ook met veel aandacht en toewijding. Dat doen we met een team van echte vakmensen. Harde werkers, elk met hun eigen specialisme. Van accountmanager tot zager, van chauffeur tot directeur: iedereen draagt bij aan onze prachtige producten. En aan sterk en gezond bedrijf.

Jouw ontwikkeling, onze ontwikkeling
Bij Montapanel krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We leiden zelf graag mensen op: onze ervaren collega’s leren aanstormende vakmensen met veel plezier de fijne kneepjes. Daarnaast bieden we volop opleidings- en groeimogelijkheden.

Ook het bedrijf zelf is sterk in ontwikkeling. We groeien vrijwel continu. In 2023 openen we zelfs een volledig nieuwe fabriek in Drachten. Die fabriek is goed voor een verdubbeling van onze productie – en uiteindelijk misschien zelfs nog meer.

Zo werken we samen
Die groei verandert onze omvang, maar niet wie we zijn. Onze identiteit. Bij Montapanel werken we hard, maar is ook altijd tijd voor een groet, een praatje, een geintje. We zijn nuchter, laten ons niet gek maken. En we houden van gezelligheid. De vrijdagmiddagborrel is hier vaste prik, net als de zomerbarbecue en het gezamenlijke kerstfeest. Maar het leukste is toch wel het jaarlijkse bezoek aan één van onze leveranciers. En die zitten niet in Stadskanaal of Groesbeek, maar veelal in Spanje of Italië. Ga jij mee op onze volgende trip? 

Vacatures bij Montapanel

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je je talenten kunt benutten? Wil jij je steentje bijdragen aan de mooiste keukenwerkbladen? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar deanne@montapanel.com.

Servicemonteur

Jij gaat elke dag op pad langs de klanten van Montapanel Werkbladen om werkbladen te monteren, repareren of vervangen. Je bent niet alleen technisch, maar ook goed met mensen. Jij bent onze nieuwe servicemonteur!

bekijk vacature

Interieurbouwer

Jij maakt unieke, maatwerk werkbladen, wastafels en andere meubels van de mooiste steensoorten. Je werkt vlot, maar ook nauwkeurig en zelfstandig. Jij bent onze nieuwe interieurbouwer!

bekijk vacature

Medewerker Technische Dienst

Jij weet alles van onze machines en installaties. Omdat jij ze tijdig onderhoudt en storingen snel oplost, zorg jij ervoor dat onze productie kan blijven draaien. Jij bent onze nieuwe medewerker Technische Dienst! 

bekijk vacature

Zager

Grote platen marmer, graniet, composiet of keramiek veranderen dankzij jou in de mooiste werkbladen. Met onze geavanceerde machines zaag jij elk werkblad precies op maat. Jij bent onze nieuwe zager!

bekijk vacature

Teamleider productie

Kom jij werken bij Montapanel Werkbladen in Drachten als teamleider productie?

bekijk vacature

Operator waterjet

Met de waterjet snijd jij keramische platen en randlijsten nauwkeurig op maat, zodat ze precies passen in de keukens van onze klanten. Jij bent onze nieuwe operator waterjet!

bekijk vacature

Afwerker/polijster

Als afwerker/polijster leg jij de laatste hand aan onze werkbladen. Je polijst nauwkeurig alle randen, zodat het blad netjes afgewerkt onze fabriek verlaat. Jij bent onze nieuwe afwerker/polijster!

bekijk vacature

Productiemedewerker (lijmer)

Jij bent technisch aangelegd. Je werkt nauwkeurig. En je maakt graag mooie dingen. Jij bent onze nieuwe productiemedewerker!

bekijk vacature

Projectadviseur Durasein Midden-Nederland


Montapanel is op zoek naar de ambassadeur voor het merk Solid Surface Durasein voor de keukenspeciaalzaken door heel Nederland. Samen met jouw collega’s van de buitendienst ben jij degene die onze dealers en prospects bezoekt. Jij maakt klanten enthousiast over de spraakmakende en betoverende dessins uit de collectie Solid Surface van Durasein.

bekijk vacature

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder
Uniek in de markt: onze keramiek spoelbakken!

Handgemaakte spoelbak vervaardigd uit keramiek met rvs rand geschikt voor vlakinbouw. Uitvoerbaar in de 2 volgende vaste maten, 43 x 43 en 53 x 43.

lees verder