Werken bij Montapanel Werkbladen

Werkbladen maken is vakwerk. En bij Montapanel ook nog eens maatwerk. We maken onze werkbladen dan ook met veel aandacht en toewijding. Dat doen we met een team van echte vakmensen. Harde werkers, elk met hun eigen specialisme. Van accountmanager tot zager, van chauffeur tot directeur: iedereen draagt bij aan onze prachtige producten. En aan sterk en gezond bedrijf.

Jouw ontwikkeling, onze ontwikkeling
Bij Montapanel krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We leiden zelf graag mensen op: onze ervaren collega’s leren aanstormende vakmensen met veel plezier de fijne kneepjes. Daarnaast bieden we volop opleidings- en groeimogelijkheden.

Ook het bedrijf zelf is sterk in ontwikkeling. We groeien vrijwel continu. In 2023 openen we zelfs een volledig nieuwe fabriek in Drachten. Die fabriek is goed voor een verdubbeling van onze productie – en uiteindelijk misschien zelfs nog meer.

Zo werken we samen
Die groei verandert onze omvang, maar niet wie we zijn. Onze identiteit. Bij Montapanel werken we hard, maar is ook altijd tijd voor een groet, een praatje, een geintje. We zijn nuchter, laten ons niet gek maken. En we houden van gezelligheid. De vrijdagmiddagborrel is hier vaste prik, net als de zomerbarbecue en het gezamenlijke kerstfeest. Maar het leukste is toch wel het jaarlijkse bezoek aan één van onze leveranciers. En die zitten niet in Stadskanaal of Groesbeek, maar veelal in Spanje of Italië. Ga jij mee op onze volgende trip? 

Vacatures bij Montapanel

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je je talenten kunt benutten? Wil jij je steentje bijdragen aan de mooiste keukenwerkbladen? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar deanne@montapanel.com.

Interieurbouwer

Ben jij een gepassioneerde interieurbouwer die houdt van exclusieve meubels en prachtige steensoorten? Bij Montapanel Specials in Drachten bieden wij jou de kans om als zelfstandige interieurbouwer aan de slag te gaan met het maken van unieke, op maat gemaakte meubels.

bekijk vacature

Productiemedewerker (lijmer)

Jij bent technisch aangelegd. Je werkt nauwkeurig. En je maakt graag mooie dingen. Jij bent onze nieuwe productiemedewerker!

bekijk vacature

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder