Montapanel is specialist in granieten, composiet en keramiek werkbladen. Daarnaast zijn we leverancier van enkele andere merken, zoals Diresco en Dekton.

Werkblad keramiek

Het materiaal van de toekomst, dit materiaal is namelijk onderhoudsvrij. Keramiek is Krasbestendig, Hittebestendig en Vlekbestendig, en bovendien niet poreus. Ideaal voor de moderne consument vanwege de strakke afwerking en uitstraling van het materiaal.

Neolith werkbladen
Werkblad graniet

Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald of aan toegevoegd. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief.

Granieten werkbladen
marmer-werkblad

Marmer is een natuurproduct wat uitermate geschikt is als werkblad in de keuken. Het heeft een luxe uitstraling en de vindplaats wordt gebruikt om het type marmer aan te duiden. Het is slijtvast en relatief kras- en drukbestendig.

Marmer werkbladen
Werkblad composiet

Composietsteen bestaat overwegend uit kwarts; hetzelfde natuurlijke materiaal dat ook in graniet zit. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composietsteen niet puur natuur.

Composiet werkbladen
Dekton werkblad

Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Dekton is zeer goed bestand tegen ultraviolet (UV) licht en verschiet na verloop van tijd niet van kleur waardoor het perfect is voor toepassingen zoals keukenwerkbladen.

Dekton werkbladen

Durasein® solid surface is een massief oppervlaktemateriaal met bijzondere eigenschappen en voordelen. Het is antibacterieel, hygiënisch, eenvoudig te reinigen en kan naadloos verwerkt worden. Daarom is solid surface bij uitstek geschikt voor werkbladen.

Durasein® solid surface

Over Montapanel

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

Montapanel nieuws

Nieuwe productielocatie gereed

Onze productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn is klaar. Hiermee is onze capaciteit aanzienlijk vergroot en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

lees verder
Bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten gestart

Twee weken geleden zijn we gestart met de bouw van onze nieuwe productielocatie in Drachten. Met een productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst.

lees verder